boto_transport boto_residus
boto_botiga

Telèfon oficines:

933767528

Fax. 933757138 

recibaix@recibaix.com 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

Recuperació de materials i il·lusions

Les persones contractades a Recibaix són persones amb factors de vulnerabilitat que dediquen la seva tasca a desenvolupar les activitats productives de l’empresa d’inserció.

L’objectiu de la seva contractació, és a dir, del seu itinerari laboral, és que sigui el pas previ a la incorporació al mercat de treball ordinari. Durant el transcurs del seu contracte, cada persona és tutoritzat per un/a tècnic/a d’inserció i rep el suport permanent d’un/a tècnic/a d’acompanyament a la producció (la figura de l’encarregat/a).

Per assolir l’objectiu principal del programa, durant tot l’any, l’itinerari desenvolupa una àmplia oferta d’activitats formatives estructurada en mòduls temàtics, de seguiment i avaluació de la persona, així com accions d’intermediació laboral amb una tutorització permanent. La finalitat d’aquest ventall de formacions és que la persona participant augmenti competències laborals, bàsiques i transversals; en definitiva, que estigui millor preparada per aconseguir la seva reinserció sociolaboral.

Cal destacar que aquest conjunt d’accions s’emmarquen en el si del Programa d’accions per a la millora de l’ocupació i la inserció laboral dels col·lectius en risc o situació d’exclusió social (Línies 1 i 2), ORDRE TSF/269/2016, de l’11 d’octubre, gràcies a Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i al Generalitat de Catalunya, i al Fons Social Europeu de la Unió Europea:


Aquest suport permet la participació en el Programa d’un/a tècnic/a d’acompanyament a la inserció i d’un/a tècnic/a d’acompanyament a la producció per part d’una empresa d’inserció, així com les Ajudes a les empreses d’inserció per a la contractació de persones en situació o risc d’exclusió social.


En darrer any, Recibaix Empresa d’Inserció va contractar a 14 persones mitjançant aquests contractes d’inserció. Desitgem que aquest 2017 ens permeti mantenir i fins i tot incrementar aquesta xifra.